AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli geçmişi görmek

Kahve falında sürekli geçmişi görmek

Kahve falında sürekli geçmişi görmek itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, çok büyük adımlar atacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli geçmişi gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanızı sağlayacak işlerle ilgilenmeli, mümkünde evde vakit geçirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında sürekli geçmişi görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi geçmişini görmek düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geçmişi hatırlamak sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında tarihi geçmiş bozuk para görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelecekten geçmişe gitmek onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında geçmiş olsuna gitmek sorunların ve engellerin biteceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine tabir olunur.

Kahve falında tarihi geçmiş para görmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına işaret eder.

Kahve falında geçmişten birini görmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir