AnaSayfa / Genel / Kahve falında içi geçmiş karpuz görmek

Kahve falında içi geçmiş karpuz görmek

Kahve falında içi geçmiş karpuz görmek kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, başına türlü belalar geleceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında içi geçmiş karpuz gördüyseniz:

  • Yerine getirmesi zor çok fazla anlaşma, iş ya da plan sizi bekliyor olabilir.

Kahve falında içi geçmiş karpuz görmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına inanılır.

Kahve falında kendi geçmişini görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, rızkının azalacağına delalet eder.

Kahve falında geçmiş olsuna gitmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geçmiş zamanda yaşamak bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gelecekten geçmişe gitmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında geçmişten birini görmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına işaret eder.

Kahve falında geçmiş yılları görmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sürekli geçmişi görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir