AnaSayfa / Genel / Kahve falında geçmiş tarihi görmek

Kahve falında geçmiş tarihi görmek

Kahve falında geçmiş tarihi görmek çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında geçmiş tarihi gördüyseniz:

  • Yakınlarınızı kırmadan önce iyi düşünün.

Kahve falında geçmiş tarihi görmek işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında tarihi geçmiş bozuk para görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına delalettir.

Kahve falında tarihi geçmiş para görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına tabir olunur.

Kahve falında geçmiş zamanda yaşamak iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında geçmiş günleri görmek ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında geçmişten birini görmek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında gelecekten geçmişe gitmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında geçmiş olsuna gitmek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir