AnaSayfa / Genel / Kahve falında geçmişe yolculuk yapmak

Kahve falında geçmişe yolculuk yapmak

Kahve falında geçmişe yolculuk yapmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, deneyim kazanacağına, şeref ve haysiyetin artacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına yorulur.

Kahve falında geçmişe yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Uzlaşma sağlanamaması durumunda bazı ilişki veya iş birlikleri size maddi veya manevi bedel ödetebilir.

Kahve falında geçmişe yolculuk yapmak kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına işaret eder.

Kahve falında geçmişi hatırlamak ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geçmişten birini görmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, önemli işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında geçmişi özlemek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına delalet eder.

Kahve falında kendi geçmişini görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine alamet eder.

Kahve falında geçmiş yılları görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında zamanı geçmiş para görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına inanılır.

Kahve falında geçmiş tarihi görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir