AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi geçmişini görmek

Kahve falında kendi geçmişini görmek

Kahve falında kendi geçmişini görmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, herkesten ileriye gideceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına işarettir.

Kahve falında kendi geçmişini gördüyseniz:

  • Gereken ilgiyi göstermeniz iş, aşk ya da sosyal yaşamınızdaki sizin için önemli konuları yeniden düzenleyerek sizin için daha yararlı hale getirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında geçmiş görmek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi geçmişini görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında geçmiş günleri görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine işarettir.

Kahve falında geçmiş zamanda yaşamak para kazanmaya başlayacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine delalettir.

Kahve falında geçmişi özlemek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geçmiş zamana gittiğini görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında içi geçmiş karpuz görmek aile hayatına adım atılacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında geçmiş yılları görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir