AnaSayfa / Genel / Kahve falında geçmiş zamanda yaşamak

Kahve falında geçmiş zamanda yaşamak

Kahve falında geçmiş zamanda yaşamak elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, mevkilerinin yüksek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geçmiş zamanda yaşamak gördüyseniz:

  • Eleştirilmek, şikayetlerle karşılaşmak veya suçlanmak istemiyorsanız daha önceden belirlenmiş kurallara ya da anlaşmalara uymanız gerekiyor.

Kahve falında geçmiş zamanda yaşamak maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında geçmiş zamana gittiğini görmek huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında zamanı geçmiş para görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına işaret eder.

Kahve falında kendini geçmişte görmek aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geçmişe yolculuk yapmak insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında içi geçmiş karpuz görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında kendi geçmişini görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına alamet eder.

Kahve falında sürekli geçmişi görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, bunu şeref sayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir