AnaSayfa / Genel / Kahve falında geçici dövme yaptırmak

Kahve falında geçici dövme yaptırmak

Kahve falında geçici dövme yaptırmak iş hayatında atılıma geçeceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında geçici dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Yalnız aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında geçici dövme yaptırmak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına işarettir.

Kahve falında geçici dövme görmek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin dövme yaptırdığını görmek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında adam dövme görmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini dövmeli görmek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli dövme görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil dövme yaptırmak yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dövme yemek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir