AnaSayfa / Genel / Kahve falında adam dövme görmek

Kahve falında adam dövme görmek

Kahve falında adam dövme görmek epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, amaçlardan sapmaya, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında adam dövme gördüyseniz:

  • Planlarınızla ilgili uyarılarda bulunan veya bazı eksiklerini dile getiren kişileri dinlemenizde fayda var.

Kahve falında dövmeli adam görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında adam dövme görmek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında birinin sırtında dövme görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında dövme çorbası görmek hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında dövmeciye gitmek kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında yeşil renk dövme görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renk dövme görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, umutlarının kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında bilekte dövme görmek kendine çeki düzen vereceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir