AnaSayfa / Genel / Kahve falında dövme yemek

Kahve falında dövme yemek

Kahve falında dövme yemek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında dövme yemek gördüyseniz:

  • Bazı işleri halletme biçiminizi değiştirebilirsiniz.

Kahve falında dövme pilavı yemek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında dövme yemek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında akrep dövmesi görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına işarettir.

Kahve falında birini dövmeye çalışmak tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, kırgınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah renkte dövme görmek itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında yüzüne dövme yaptırmak endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beline dövme yaptırmak işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında göğsüne dövme yaptırmak zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir