AnaSayfa / Genel / Kahve falında geçici dövme görmek

Kahve falında geçici dövme görmek

Kahve falında geçici dövme görmek ömrünün de uzun olacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında geçici dövme gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunabilir, yeni yöntemler deneyebilir, farklı yerlerde yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında geçici dövme görmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geçici dövme yaptırmak sıkıntıların büyüyeceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah dövme yaptırmak daha rahat bir hayata kavuşulacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kalıcı dövme görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında dövmeli adam görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin sırtında dövme görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, mal ve mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dövme pilavı pişirmek amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına işaret eder.

Kahve falında silinmiş dövme görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir