AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli dövme görmek

Kahve falında renkli dövme görmek

Kahve falında renkli dövme görmek başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, bereketinin artacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına yorulur.

Kahve falında renkli dövme gördüyseniz:

  • Belli yardımlar esnasında zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında renkli dövme yaptırmak işlerinin bollaşacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına delalettir.

Kahve falında mavi renk dövme görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil renk dövme görmek eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında renkli dövme görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine yorulur.

Kahve falında siyah renkte dövme görmek sıkıntı yaşanacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağında dövme görmek kurtuluşu bulacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına yorulur.

Kahve falında dövmeli adam görmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına delalettir.

Kahve falında dövme pilavı görmek kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir