AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil dövme yaptırmak

Kahve falında yeşil dövme yaptırmak

Kahve falında yeşil dövme yaptırmak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, yarar getireceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Kafanızı altüst eden meselelerde belli bir sonuca varabilirsiniz.

Kahve falında yeşil dövme yaptırmak eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil renk dövme görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para alamet eder.

Kahve falında yeşil dövme görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil dövme yaptırdığını görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kollarında dövme görmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında elde dövme görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında yıldız dövmesi görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi dövme görmek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir