AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini dövmeli görmek

Kahve falında kendini dövmeli görmek

Kahve falında kendini dövmeli görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, kazancının hiç azalmayacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini dövmeli gördüyseniz:

  • İnsanların sözlerini kendiliklerinden tutmalarını beklerseniz haksızlığa uğrayabilirsiniz.

Kahve falında birinin dövmesini görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına işarettir.

Kahve falında eşinin dövme yaptırdığını görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında göğsüne dövme yaptırmak sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kendinde dövme görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya işarettir.

Kahve falında geçici dövme görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin vücudunda dövme görmek kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına yorulur.

Kahve falında sırtında dövme görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk dövme görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir