AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin dövme yaptırdığını görmek

Kahve falında birinin dövme yaptırdığını görmek

Kahve falında birinin dövme yaptırdığını görmek elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, çok hayırlı işlere atılacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin dövme yaptırdığını gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girmek sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında birine dövme yapmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına delalettir.

Kahve falında kolda dövme görmek çok büyük menfaatler kazanacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına yorulur.

Kahve falında dövme yaptırmış olduğunu görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında ayakta dövme görmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtında dövme görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında koluna dövme yaptırmak iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında ejderha dövmesi görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında dövmeciye gitmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir