AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece dolunay görmek

Kahve falında gece dolunay görmek

Kahve falında gece dolunay görmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, ticaretinin hızlanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, kazançlı kapıların açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gece dolunay gördüyseniz:

  • Çok fazla görev veya sorumluluk alamamanızda veya kaldırabileceğinizden fazla yüke talip olmamanızda fayda var.

Kahve falında gece dolunay görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında çok büyük dolunay görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına inanılır.

Kahve falında turuncu dolunay görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde dolunay görmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ay dolunay görmek kurulan hayallerin yıkılacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına yorulur.

Kahve falında gündüz vakti dolunay görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında parlak dolunay görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ayı dolunay görmek bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir