AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu dolunay görmek

Kahve falında turuncu dolunay görmek

Kahve falında turuncu dolunay görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına işaret eder.

Kahve falında turuncu dolunay gördüyseniz:

  • Belli konularda size katkı veya katılımda bulunmak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında turuncu dolunay görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolunay ve yıldız görmek sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine yorulur.

Kahve falında ay dolunay görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında iki tane dolunay görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi dolunay görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, her konuda şansın yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gündüz vakti dolunay görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına delalettir.

Kahve falında kocaman dolunay görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde dolunay görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir