AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı dolunay görmek

Kahve falında ayı dolunay görmek

Kahve falında ayı dolunay görmek hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayı dolunay gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlama zorluğu da çekmeniz olasıdır.

Kahve falında ayı dolunay görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi dolunay görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde dolunay görmek tartışmaların son bulacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında dolunayın yandığını görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu dolunay görmek kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kocaman dolunay görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında dolunay görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında dolunayın battığını görmek mesleğinde geri plana düşeceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir