AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay dolunay görmek

Kahve falında ay dolunay görmek

Kahve falında ay dolunay görmek eşler arasına kara kedi gireceğine, işlerin kapanacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, işlerinin karışacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, sorunların yakında son bulacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ay dolunay gördüyseniz:

  • Başkalarının dikkatini çekmek için para harcamak zorunda değilsiniz.

Kahve falında ay dolunay görmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolunay ve yıldız görmek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde dolunay görmek sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında hilal ve dolunay görmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Kahve falında büyük dolunay görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı dolunay görmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına tabir olunur.

Kahve falında dolunayın hareket ettiğini görmek kazalardan, belalardan korunacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki dolunay görmek küskünlüklerin oluşacağına, stresten uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir