AnaSayfa / Genel / Kahve falında gündüz vakti dolunay görmek

Kahve falında gündüz vakti dolunay görmek

Kahve falında gündüz vakti dolunay görmek yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, girişimlerde bulunacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına yorulur.

Kahve falında gündüz vakti dolunay gördüyseniz:

  • İşbirlikleriniz ya da ortaklıklarınızla bağlantılı ani olaylar veya vergiler, komisyonlar, nafaka ya da miras başlıklı konular dikkat gerektirebilir.

Kahve falında gündüz vakti dolunay görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine işaret eder.

Kahve falında geceyi gündüz gibi görmek herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine delalettir.

Kahve falında gündüz yıldız görmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına yorulur.

Kahve falında gündüz görmek imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gündüz yarasa görmek işiyle nam salacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gündüzü karanlık görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, aldığı borçların katbekat artacağına delalet eder.

Kahve falında gündüz ay görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında gündüz vakti ay görmek gelişmelerin olacağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir