AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece balık tutmak

Kahve falında gece balık tutmak

Kahve falında gece balık tutmak yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, başarısızlığa düşeceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında gece balık tutmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren veya işle ilgili bir planınızı bir sonraki aşamaya taşımak için yeni kavramlar geliştirebilirsiniz.

Kahve falında gece balık tutmak daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine işaret eder.

Kahve falında karanlıkta balık tutmak aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında eliyle balık tutmak rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına yorulur.

Kahve falında durgun suda balık tutmak yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırlangıç balığı tutmak falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına delalet eder.

Kahve falında balıkları elle tutmak hayırlı bir haber alınacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizden canlı balık tutmak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bir balık tutmak işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir