AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir balık tutmak

Kahve falında büyük bir balık tutmak

Kahve falında büyük bir balık tutmak hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında büyük bir balık tutmak gördüyseniz:

  • Ani hareket, karar veya tepkilerinizin duygusal sonuçları olabilir.

Kahve falında büyük balıklar tutmak yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eliyle büyük balık tutmak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük balık tutmak yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında büyük sazan balığı tutmak çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında çok büyük balık tutmak yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında gölde büyük balık tutmak işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde büyük balık tutmak sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına delalettir.

Kahve falında oltayla büyük balık tutmak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir