AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırlangıç balığı tutmak

Kahve falında kırlangıç balığı tutmak

Kahve falında kırlangıç balığı tutmak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, başarılarının artacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kırlangıç balığı tutmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herkesin sizin için en iyi şeyi istemediğini bilmelisiniz.

Kahve falında kırlangıç balığı tutmak ilerleyemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırlangıç tutmak imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına işarettir.

Kahve falında kırlangıç balığı görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kırlangıçlar görmek umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında yavru kırlangıç görmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırlangıç yakalamak zafer ve bol kazanç getireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırlangıç öldürmek karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, evliyseniz eşle iyi geçime delalet etmektedir.

Kahve falında kırlangıç yavruları görmek elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir