AnaSayfa / Genel / Kahve falında durgun suda balık tutmak

Kahve falında durgun suda balık tutmak

Kahve falında durgun suda balık tutmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında durgun suda balık tutmak gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni kontrol edemezseniz duygusal patlamalara hazır olmalısınız.

Kahve falında durgun suda balık tutmak ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında durgun suda balık görmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine inanılır.

Kahve falında durgun suda yüzmek musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine rivayet eder.

Kahve falında durgun dere görmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında durgun denizde yüzmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında mavi durgun deniz görmek malının da eksilmeyeceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında durgun denize bakmak maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, işiyle nam salacağına yorulur.

Kahve falında durgun temiz su görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir