AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta balık tutmak

Kahve falında karanlıkta balık tutmak

Kahve falında karanlıkta balık tutmak mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, zenginliğe kavuşacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, ümitsizliğe, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında karanlıkta balık tutmak gördüyseniz:

  • Duraklar, karamsarlığa kapılır veya cayarsanız zararlı çıkarsınız.

Kahve falında karanlıkta balık tutmak iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında karanlığa ışık tutmak fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta ışık tutmak kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında eliyle balık tutmak iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çayda balık tutmak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında hamile balık tutmak fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, insanların hayranlığını kazanacağına işarettir.

Kahve falında suda elle balık tutmak atılacak adımların boşa çıkacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında topraktan balık tutmak hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir