AnaSayfa / Genel / Kahve falında eliyle balık tutmak

Kahve falında eliyle balık tutmak

Kahve falında eliyle balık tutmak kötü ve zor günler geçireceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, sağlık içinde yaşanacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında eliyle balık tutmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya düzenlemelerin sizi mutlu edip etmeyeceği konusunda kafanızda endişeleriniz olabilir.

Kahve falında denizden eliyle balık tutmak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine rivayet eder.

Kahve falında eliyle balık tutmak geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında denizde eliyle balık tutmak kızgınlıkların geçeceğine, işinde itibar edineceğine delalet eder.

Kahve falında eliyle büyük balık tutmak sermayesini riske etmeyeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına inanılır.

Kahve falında balığı eliyle tutmak onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fareyi eliyle tutmak çok güzel günler geçireceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı eliyle tutmak yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, patron koltuğuna geçeceğine işaret eder.

Kahve falında eliyle yılan tutmak yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir