AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıkları elle tutmak

Kahve falında balıkları elle tutmak

Kahve falında balıkları elle tutmak yüksek moral sahibi olunacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, hem de çok üzüleceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına işaret eder.

Kahve falında balıkları elle tutmak gördüyseniz:

  • Bir hukuki sorun sizi üzebilir.

Kahve falında dereden elle balık tutmak komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına tabir olunur.

Kahve falında denizden elle balık tutmak yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında denizde elinle balık tutmak umutsuzluğa düşeceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına yorulur.

Kahve falında gölde elle balık tutmak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında elinde canlı balık tutmak iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde balık tutmak tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine tabir olunur.

Kahve falında derede elle balık tutmak beğenilen işlere imza atacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine inanılır.

Kahve falında suda elle balık tutmak çevresinin kalabalıklaşacağına, istediği herşeye sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir