AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden canlı balık tutmak

Kahve falında denizden canlı balık tutmak

Kahve falında denizden canlı balık tutmak gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, ulvi kimse haline geleceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında denizden canlı balık tutmak gördüyseniz:

  • Üzerinizde ya da sevdikleriniz üzerinde çok fazla etkisi olmayan kişilerden uzak durun.

Kahve falında denizden canlı balık tutmak duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı balığı elinde tutmak iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, hayallere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde canlı balık tutmak girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına inanılır.

Kahve falında büyük canlı balık tutmak kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında canlı balığı elle tutmak verilen  sözlerin tutulacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suda canlı balık tutmak başarıların artacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında denizde canlı balık görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, yeni bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında denizden canlı balık çıkarmak bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir