AnaSayfa / Genel / Kahve falında gaz bombası görmek

Kahve falında gaz bombası görmek

Kahve falında gaz bombası görmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, çok büyük adımlar atacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine inanılır.

Kahve falında gaz bombası gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza zaman ayırmalısınız.

Kahve falında gaz bombası görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine işarettir.

Kahve falında bir yerin bombalandığını görmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına alamet eder.

Kahve falında el bombası görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına işaret eder.

Kahve falında bombadan kurtulmak kendisiyle övüneceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el bombası patlatmak yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, artık daha dikkatli davranacağına delalet eder.

Kahve falında top bombası görmek sıkıntının günden güne artacağına, işlerinin yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında evin bombalandığını görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına alamet eder.

Kahve falında bombalı saldırıya uğramak hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir