AnaSayfa / Genel / Kahve falında el bombası patlatmak

Kahve falında el bombası patlatmak

Kahve falında el bombası patlatmak gönül kapılarının açılacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, büyük bir sorun oluşacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında el bombası patlatmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız bire erkek tarafından atlatılabilirsiniz.

Kahve falında el bombası patlatmak işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patlayan bombalar görmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında el bombası atıldığını görmek açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına alamet eder.

Kahve falında el bombası attığını görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına tabir olunur.

Kahve falında el bombası görmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında el bombası atmak dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında evlerin bombalandığını görmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gaz bombası görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir