AnaSayfa / Genel / Kahve falında top bombası görmek

Kahve falında top bombası görmek

Kahve falında top bombası görmek hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine inanılır.

Kahve falında top bombası gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki fikirleriniz değişken olabilir.

Kahve falında top bombası görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına alamet eder.

Kahve falında şehrin bombalandığını görmek onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında bir yerin bombalandığını görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, gitmediği yerlere gideceğine işarettir.

Kahve falında el bombası görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el bombası atıldığını görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında el bombası atmak göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında el bombası patlatmak her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okulun bombalandığını görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir