AnaSayfa / Genel / Kahve falında el bombası görmek

Kahve falında el bombası görmek

Kahve falında el bombası görmek maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, amaçlarına ulaşacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, umduğunu bulamayacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında el bombası gördüyseniz:

  • Bazı konularda sizi teşvik eden ya da baştan çıkartmaya çalışan kişiler zamanınızı boşa harcamanıza veya ekstra masraflara neden olabilir.

Kahve falında el bombası atmak sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, yüksek bir makama geleceğine inanılır.

Kahve falında el bombası patlatmak fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına tabir olunur.

Kahve falında el bombası görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında el bombası atıldığını görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında el bombası attığını görmek dertlerin ve endişelerin son bulacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına delalettir.

Kahve falında savaş bombası görmek başarılı çalışmalara ortak olunacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine alamet eder.

Kahve falında uçakla bombalanmak üzüntülerin günden güne artacağına, yüksek tahsil yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinin bombalandığını görmek elinin bolluk göreceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir