AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerin bombalandığını görmek

Kahve falında bir yerin bombalandığını görmek

Kahve falında bir yerin bombalandığını görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında bir yerin bombalandığını gördüyseniz:

  • Gayrimenkul yatırımları, anlaşmalar ya da resmi evraklar gibi konularda lehinize gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında bir yerin bombalandığını görmek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el bombası atmak huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bombadan korkmak kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına delalettir.

Kahve falında bir şehrin bombalandığını görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bombaların patladığını görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında el bombası atıldığını görmek huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine delalettir.

Kahve falında evin bombalandığını görmek makam ve rütbe edineceğine, işlerin günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bombalandığını görmek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, gerekirse özür dileneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir