AnaSayfa / Genel / Kahve falında bombadan kurtulmak

Kahve falında bombadan kurtulmak

Kahve falında bombadan kurtulmak kavgaların büyüyeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bombadan kurtulmak gördüyseniz:

  • Bazı sorunlar imajınıza zarar verebilir veya toplum içerisindeki duruşunuzu olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında bombadan kurtulmak her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında el bombası atıldığını görmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine işarettir.

Kahve falında top bombası görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında patlayan bombalar görmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında bombadan korkmak dertleşerek moral bulacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bombalı saldırıya uğramak büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına işaret eder.

Kahve falında uçakla bombalanmak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, kudret ve destek olacağına alamet eder.

Kahve falında uçaktan bombalanmak çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir