AnaSayfa / Genel / Kahve falında bombalı saldırıya uğramak

Kahve falında bombalı saldırıya uğramak

Kahve falında bombalı saldırıya uğramak işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında bombalı saldırıya uğramak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya maddi başlıklı konularda düşünceli davranmanın olumlu karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında bombalı saldırıya uğramak düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinin bombalandığını görmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına alamet eder.

Kahve falında el bombası atmak böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patlayan bombalar görmek bazen istemediği şeyler yapacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine yorulur.

Kahve falında evlerin bombalandığını görmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında sis bombası görmek hayatının rast gitmeye başlayacağına, güç ve kudret sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında el bombası attığını görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında el bombası patlatmak anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir