AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin bombalandığını görmek

Kahve falında evin bombalandığını görmek

Kahve falında evin bombalandığını görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, itibar göreceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, dinde bilginleşeceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin bombalandığını gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız istemeden gireceğiniz bir durumdan memnun kalabilirsiniz.

Kahve falında evin bombalandığını görmek hasret giderileceğine, huzursuzlukların son bulacağına yorulur.

Kahve falında evinin bombalandığını görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bombadan kurtulmak hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında şehrin bombalandığını görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında el bombası görmek emeklerinin karşılığını göreceğine, yeniden bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçakla bombalanmak birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patlayan bombalar görmek her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında gaz bombası görmek birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir