AnaSayfa / Genel / Kahve falında gavur mezarı görmek

Kahve falında gavur mezarı görmek

Kahve falında gavur mezarı görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sağlığını da kaybedeceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına alamet eder.

Kahve falında gavur mezarı gördüyseniz:

  • Arkadaşlık ilişkileriniz belli konularda bilgilerinizi arttırmanıza yardım edebilir.

Kahve falında gavur mezarlığı görmek tüm gözleri üzerinde toplayacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gavur mezarı görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gavur askeri görmek zaferlere doymayacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezardaki kişiyle konuşmak sermayenin harcandığına değeceğine, yeni mekânlara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezardan canlı bebek çıkarmak insanlar tarafından tanınan biri olacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına yorulur.

Kahve falında ecnebi mezarlığı görmek hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlığın içinde olmak neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına yorulur.

Kahve falında mezarlıktan geçerken dua etmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir