AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardaki kişiyle konuşmak

Kahve falında mezardaki kişiyle konuşmak

Kahve falında mezardaki kişiyle konuşmak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezardaki kişiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Ağzımızdan kaçan cümleler, istenmeyen açıklamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında mezardaki kişiyle konuşmak yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş kişiyle telefonda konuşmak uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğu kişiyle konuşmak fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine inanılır.

Kahve falında ölü kişiyle telefonda konuşmak hayatınızın neşe dolacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğun kişiyle konuşmak iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında konuşmadığın kişiyle konuşmak maddi kriz yaşanacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle telefonda konuşmak hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında ölen kişiyle konuşmak sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir