AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıktan geçerken dua etmek

Kahve falında mezarlıktan geçerken dua etmek

Kahve falında mezarlıktan geçerken dua etmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kötü düşmana delalettir.

Kahve falında mezarlıktan geçerken dua etmek gördüyseniz:

  • Sırlarınızı paylaşmayın.

Kahve falında mezarlıktan geçerken dua etmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarlıktan geçerken dua okumak ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, başarılarının hiçe sayılacağına yorulur.

Kahve falında mezarlıktan geçerken fatiha okumak zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında köprüden geçerken korkmak kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalettir.

Kahve falında köprüden geçerken suya düşmek iyiye ve güzel olana ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında köprüden geçerken düşmek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına işarettir.

Kahve falında evliya mezarında dua etmek onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi mezarı başında dua etmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir