AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan canlı bebek çıkarmak

Kahve falında mezardan canlı bebek çıkarmak

Kahve falında mezardan canlı bebek çıkarmak hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, herkesin şaşırtılacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezardan canlı bebek çıkarmak gördüyseniz:

  • İşler sürpriz bir şekilde ilginç bir yöne ilerleyebilir.

Kahve falında mezardan canlı bebek çıkarmak bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezardan canlı çıkarmak yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında mezarda canlı bebek görmek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına alamet eder.

Kahve falında bebeği mezardan çıkarmak hayır ve bereketin artmasına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezardan bebek çıkarmak yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizden canlı balık çıkarmak kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında canlı canlı mezara gömmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında canlıyken mezara girmek hem yıpranacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir