AnaSayfa / Genel / Kahve falında ecnebi mezarlığı görmek

Kahve falında ecnebi mezarlığı görmek

Kahve falında ecnebi mezarlığı görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, elindeki imkanların artacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına delalettir.

Kahve falında ecnebi mezarlığı gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler bazı alanlarda şansınızı açabilir, bütçenizi düzenleyebilir veya doğru yatırımlar yapabilirsiniz.

Kahve falında ecnebi mezarlığı görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında ecnebi erkek görmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarı ters görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda ışık görmek en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarını kazdığını görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini mezar kazarken görmek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın koktuğunu görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, tövbelerinin karşılık bulacağına işarettir.

Kahve falında anneyi mezara gömmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir