AnaSayfa / Genel / Kahve falında gavur mezarlığı görmek

Kahve falında gavur mezarlığı görmek

Kahve falında gavur mezarlığı görmek sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında gavur mezarlığı gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren değişikliklerin olumlu etkileri olabilir.

Kahve falında gavur mezarlığı görmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gavur mezarı görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine yorulur.

Kahve falında gavur askeri görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında elleriyle mezar kazmak umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına alamet eder.

Kahve falında mezarın toprağını düzeltmek derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında mezardaki ölüyle konuşmak çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıktan yer almak sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarda asker görmek hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir