AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlığın içinde olmak

Kahve falında mezarlığın içinde olmak

Kahve falında mezarlığın içinde olmak çok büyük borçlar alacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlığın içinde olmak gördüyseniz:

  • Gelişmeler kadınlarda vatka modasının geri gelmesi kadar sürpriz olabilir.

Kahve falında mezar içinde ışık görmek birikim yapacağına, daima zinde ve genç kalacağına delalet eder.

Kahve falında mezarın içinde kendini görmek eşe dosta yardım edileceğine, dünyasının bir anda değişeceğine delalet eder.

Kahve falında mezar içinde kefen görmek farklı şeyler deneyeceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir evin içinde mezar görmek ortaklıklar varsa da bozulacağına, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında evin içinde mezar taşı görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine işarettir.

Kahve falında mezarlığın içinde gezmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlığın içinde olmak bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında mezarın içinden çıkmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir