AnaSayfa / Genel / Kahve falında gavur askeri görmek

Kahve falında gavur askeri görmek

Kahve falında gavur askeri görmek ruhen ve bedenen iyileşeceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına, günah işleyeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına inanılır.

Kahve falında gavur askeri gördüyseniz:

  • Bırakın, herkes kendi yolundan derslerini alarak ilerlesin.

Kahve falında gavur askeri görmek kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine tabir olunur.

Kahve falında gavur mezarlığı görmek sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gavur mezarı görmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına işarettir.

Kahve falında askerin geldiğini görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askeri ziyaret etmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, keyfin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askerin yardım ettiğini görmek karanlık zamanların aydınlanacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında askerin elini öpmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek delalet etmektedir.

Kahve falında ingiliz askeri görmek fal sahibinin kazancının artacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir