AnaSayfa / Genel / Kahve falında fötr şapka takmak

Kahve falında fötr şapka takmak

Kahve falında fötr şapka takmak şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, hobilerine eğileceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında fötr şapka takmak gördüyseniz:

  • Soğukkanlı olmanız şartıyla olaylara karışabilirsiniz.

Kahve falında fötr şapka takmak yapılan hataların büyük belalar getireceğine, iyi geçiminin de bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fötr şapka giymek kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına delalet eder.

Kahve falında fötr şapka görmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı işaret etmektedir.

Kahve falında fötr giymek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yün şapka takmak ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kovboy şapkası takmak işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başa şapka takmak sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında mavi şapka takmak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir