AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün şapka takmak

Kahve falında yün şapka takmak

Kahve falında yün şapka takmak çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yün şapka takmak gördüyseniz:

  • Garip ya da ani tepkiler ilişkilerinize zarar verebilir.

Kahve falında yün şapka takmak zor durumların sona ereceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yün şapka görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında yeni şapka takmak iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında kahverengi şapka takmak işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli şapka takmak rızkın çoğalacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında süslü şapka takmak başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz şapka takmak bir daha işyerine gelmeyeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında örgü şapka takmak fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir