AnaSayfa / Genel / Kahve falında fötr şapka görmek

Kahve falında fötr şapka görmek

Kahve falında fötr şapka görmek hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, kıdem atlayacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında fötr şapka gördüyseniz:

  • Zaten gerilmiş olan ilişkileri iyice germeye çalışmamakta fayda var.

Kahve falında fötr şapka görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına tabir olunur.

Kahve falında fötr şapka giymek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fötr şapka takmak işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına tabir olunur.

Kahve falında fötr giymek günden güne kazancının artacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine işarettir.

Kahve falında başa beyaz şapka takmak özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden şapka almak yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına işarettir.

Kahve falında bebeğe şapka giydirmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni şapka giymek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir