AnaSayfa / Genel / Kahve falında fötr şapka giymek

Kahve falında fötr şapka giymek

Kahve falında fötr şapka giymek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında fötr şapka giymek gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarılı olma eğilimindesiniz ya da buna zorlanıyorsunuz.

Kahve falında fötr şapka giymek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına işarettir.

Kahve falında fötr şapka görmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fötr şapka takmak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında fötr giymek büyük zararlara uğrayacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başına şapka giymek yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni şapka giymek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğe şapka giydirmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz şapka giymek birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir