AnaSayfa / Genel / Kahve falında fötr giymek

Kahve falında fötr giymek

Kahve falında fötr giymek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, vefa göstereceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında fötr giymek gördüyseniz:

  • Bilginiz, tecrübeleriniz veya hafızanızla herkesi kendinize hayran edebilirsiniz.

Kahve falında fötr şapka giymek zor zamanlar yaşayacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fötr giymek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında fötr şapka takmak ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, düşmanından kurtulmaya alamet etmektedir.

Kahve falında fötr şapka görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, patlama noktasına geleceğine yorulur.

Kahve falında gelinlik giydiğini giymek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında siyah deri elbise giymek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına işaret eder.

Kahve falında doktor önlük giymek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına yorulur.

Kahve falında gelinlik giymek damat görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir