AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi şapka takmak

Kahve falında mavi şapka takmak

Kahve falında mavi şapka takmak zor bir döneme gireceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına alamet eder.

Kahve falında mavi şapka takmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir planladığınız bir şeyi yapabilir ya da elde edebilirsiniz.

Kahve falında mavi şapka takmak geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Kahve falında asker şapkası takmak verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında şapka takmak sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil şapka takmak bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine rivayet eder.

Kahve falında başına şapka takmak sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kahverengi şapka takmak rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fötr şapka takmak kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli şapka takmak emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir