AnaSayfa / Genel / Kahve falında kovboy şapkası takmak

Kahve falında kovboy şapkası takmak

Kahve falında kovboy şapkası takmak mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, sorunların artacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kovboy şapkası takmak gördüyseniz:

  • Neyse ki, bunu başarabilecek bir kişi varsa, o da sizsiniz.

Kahve falında kovboy şapkası takmak eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kovboy şapkası görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında kovboy olmak çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine delalettir.

Kahve falında kovboy olduğunu görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında kovboy görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başına şapka takmak çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında renkli şapka takmak kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında süslü şapka takmak her şeyin durağan şekilde süreceğine, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir